Hogyan javíthatnám a szemem? (lent)
Figyelt kérdés
A szemem elég rossz(bal 3.0,jobb 2.75) és távollátásra kell a szemüveg. Mivel tudnák segíteni neki, hogy esetleg javuljon a szemem? Ökölvívást szeretnék tanulni, de műteni még nem tudom mivel 17 vagyok még. Valami vitamin esetleg vagy más egyéb?2014. febr. 27. 17:03
2/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ :/
2014. febr. 27. 18:44
3/11 anonim válasza:
Van ilyen látástréning.Keress rá.Elvileg tudod vele javítani,bár nekem nincs róla tapasztalatom.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megfogom keresni remélem segít is :)
2014. febr. 27. 19:24
5/11 anonim válasza:
Szerintem is próbálkozz elsőre a látástréninggel.
Egyébként egyik birkózó edzőtársamnak műtötték a szemét lézerrel, rövidlátó volt.
Most 40 éves, a bokszot 18 évesen kezdte, tehát azért nem amatőr, tolja ma is, (birkózni csak hobbiból jár le).
6/11 A kérdező kommentje:
Igen én is azt szeretném majd ,de csak 17 éves vagyok és még növök :/
De a tréninget mindenképp megpróbálom hátha segít :)
2014. febr. 27. 20:57
7/11 anonim válasza:
szem műtét után nem veszélyes bokszolni?
8/11 A kérdező kommentje:
Hát ne úgy képzeld el, hogy megműtik oszt mennyünk boxra 2 óra mulva...kel egy kis idő amíg gyógyul meg rendbe jön. De nem veszélyes utána. Miért lenne az? Hiszen akinek jó a szeme ugyanúgy veszélyes neki is elvégre megüthetik.
2014. febr. 28. 21:23
9/11 anonim válasza:
Majd leírnád,hogy mit tapasztaltál a látástréninggel?
10/11 A kérdező kommentje:
Persze :)
Amint megcsinálom elmondom javult-e vagy jó-e.
2014. márc. 1. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!