Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szerintetek ez kötőhártya-gyul...

Szerintetek ez kötőhártya-gyulladás lehet?

Figyelt kérdés
Ma délután m,egdörzsöltem a jobb szememet, mire az elkezdett kicsit szúrni a szemem bal sarkánál. Aztán rá 1 órával arcon fújt a szél fűrészporral, a jobb szemembe belement egy kicsit. (De simán ki tudtam nyitni a szememet, csak kicsit bökörr a sarkában, meg könyneztem.) Amikor hazaértem, láttam, hogy eléggé piros, bevérzett a szemem fehérje. Azt hittem, a fűrészportól. De lefeküdtem aludni, felkeltem rá 4 órával, és a másik szemem is kezd bevérezni. A jobb szememmel meg 10 percig teljesen homályosan láttam, sé egyfolytában könnyezik.
2014. febr. 26. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
igen.. elképzelhető hogy az... ha reggel is könnyezik, akkor irány az orvos.. se suli, se meló.. ugyanis ez fertőző...
2014. febr. 26. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
A "vicc" az, hogy holnapra szabadságot vettem ki, mert fáj a torkom, és iratni akartam valami gyógyszert. De úgy tűnik, akkor már egyszerre 2 dologgal kell, hogy menjek :/
2014. febr. 26. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
hát akkor kár volt kivenni a szabit, de hát ki tudhatta előre... ha kötőhártya akkor úgyis kiír táppénzre... nem lehet visszaszerezni azt a napot? :) jobbulást!
2014. febr. 26. 22:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Amiatt az egy nap miatt nem török össze. :) Legalább táppénz helyett a holnapi napra teljes fizut kapok, nem utolsó szempont.

2014. febr. 26. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!