Nagyon cikinem érzem a szemüveget mit tegyek?
Ha nem tudod megszokni, lecserélheted kontaktlencsére, mert így a végén inkább leveszed az iskolában, csak ne lássák. De egyelőre fel sem próbáltad, ne izgulj!
Egy szemüveg öltöztet, ha csinos és illik hozzád. Gondolom nem egy SZTK-keretet kaptál (bár ma már az a "menő"). A fiúról meg nem tudhatod így előre, hogy nem tetszenél-e neki. És ha pont a szemüveges csajok jönnek be neki? Vagy hosszan kifejtette, hogy a szemüveg számára taszító jelenség? Ettől még megváltozhat a véleménye.
Az osztálytársak... ugyan, észre fogják venni, de ha úgy mész be, hogy ettől te nem "rosszabb" lettél, hanem megváltoztál, akkor senki sem fog piszkálni. Fejben dől el minden. Bár én nem emlékszem, milyen szemüvegesként az első nap az iskolában... az első tanítási napomon kaptam szemüveget. :) De a fogszabályzóra határozottan emlékszem. Az addig hosszú hajamat is rövidre vágták, így egyszerre ez kemény változás volt, én is rettenetesnek éreztem magamat a tükörben. De úgy mentem be, hogy kit érdekel? Ez egy darabig nem változik már meg. És nem volt gond. Sőt, a többség igazából észre sem vette, de akik igen, mind megdicsértek, hogy jól áll az új stílus, még a fogszabályzó sem ront sokat. :)
(Azóta is minden új szemüvegnél először kissé izgulok, de eddig sosem kaptam miatta kritikát.)
Mekkora a dioptria? Ha csak órán veszed fel, az elég lehet.
Én amúgy ugyanígy voltam. Igazából semmi extra nem volt, nyilván páran vigyorogtak meg odamutattak, amikor először meglátták, de aztán hamar dobták a témát, viszont én annyira beparáztattam saját magamat az egész dolgon, hogy aztán nem hordtam a szemüveget egy jó ideig... butaság volt, de hát ilyenek a kiskamaszok.
És így utólag rájöttem, hogy az egész azért volt, mert rossz keretet választottam/választottak nekem. Én se vagyok valami szép, de bizony van olyan, amilyen jól áll, mindenkinek, tehát neked is van ilyen. :) Néha napokig kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!