Most színtévesztő vagyok?
Figyelt kérdés
Azon a pöttyös ábrás teszten nem mentem át,de a gyakorlatban még sosem vettem észre,hogy színtévesztő lennék.
Ennél is minden képet másképpen látok.
Meg itt is a zászlót is rendesen látom,meg a szivárványom képeket is másképpen látom.
2014. febr. 11. 14:49
1/2 anonim válasza:
Elméletileg, ha nem látod ki a pöttyösökből akkor igen, mert jó színlátás emberek elméletileg mindet látják.
Én kb. teszteken 15-ból 6-ot látok... szóval ja. Színtévesztő vagyok, remek örökség.
Félek, hogy soha sem kapok rendes munkát emiatt a kiba szás miatt.
2/2 anonim válasza:
Amúgy a legtöbb színtévesztőnek nem az alap színekkel van a baj, hanem a különböző árnyalatokkal! (Például én egy sötétzöldet nem vagy csak nagyon nehezen tudok megkülönböztetni a barnától)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!