Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Air optix kontaktlencsénél a...

Air optix kontaktlencsénél a görbületem 8.7, acuvue oasysnál pedig 8.6. Ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

mindkettőből kaptam próbalencsét, kicsit kényelmesebbnek találom az air optixot. De viszont a másikkal sem volt nagy problémám. Ez most azt jelenti, hogy most nekem mindkettő görbület megfelelő?

És még egy kérdésem lenne. Most kaptam az air optixot mint próbalencse, de nem mondták meg hogy havi, vagy 2 heti. De neten nem találtam 2 hetit. Akkor ez azt jelenti, hogy ez is havi lencse?

2014. febr. 9. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:

A görbület nem kőbe vésett szabály, nekem is volt 8,7-es, meg 8,6-os lencsém is.

A lencse típusát beütöd a google-be, a teljeset,és akkor kiadja havi e.

2014. febr. 9. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem dobozban kaptam a probalencséket. Air optix for astigmatism, ennyit tudok. Ez szerinted havi?
2014. febr. 9. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
[link] ez havi
2014. febr. 9. 22:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem kaptam dobozt mondom :) van heti ebböl a tipusbol??
2014. febr. 10. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Az airopix havi cserés lencse, az oasys két hetes cseréjű.
2014. febr. 10. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Oda írtam, hogy havi!!!!!!!!!! Mit nem lehet ezen érteni?

Darabszám: 6 db, tehát 3 hónapra elég.

2014. febr. 10. 15:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak 1-1 dbot kaptam, nem 6dbot :) köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 10. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!