Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyibe kerül egy átlagos...

Mennyibe kerül egy átlagos szemüveglencse?

Figyelt kérdés
Szemüveget szeretnék csináltatni és érdekelnének az árak. Semmi extra dolgot nem szeretnék a lencsémre tetetni. Tudna nekem ebbe valaki segíteni, árat mondani?
2009. dec. 5. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
5k
2009. dec. 5. 23:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy pár kb 10-12 ezer.
2009. dec. 5. 23:19
 3/9 anonim ***** válasza:
5 ezer volt nekem is a lencse. Érdemes alkudozni. Én 27 ezerből két szemüveget csináltattam. Egyik retro keretes a másik tartalék semmi extra. Sztem 12-15 körül kész lehet a komplett szemüveged :) Ha monitorvédőt meg fényszűrő réteget kérsz, akkor az drágább természetesen.
2009. dec. 5. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem 10k/lencse :O pedig nem fényresötétedős,meg ilyenek
2009. dec. 5. 23:39
 5/9 A kérdező kommentje:
na hát ez az, hogy én is hallottam már olyat, hogy "semmit se tetettem rá", de mégis nagyon drága volt. Bolttól függ a dolog? azért jó lenne tisztázni, nehogy rám erőltessenek mit, mert azt mondják nincs olcsóbb. 25-30.000-ből meg akarom úszni kerettel együtt. Szerencsére mindkét lencsém csak feles.
2009. dec. 6. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem 42e volt az új szemüvegem.

Ebből 17e a keret és kb 3e a különböző rétegek rá(páramentesítő, karcvédő, tükröződésgátló)

szóval a lencse darabja volt 11e körül...

hát drága mulatság na de legfőbb az egészség:(

2009. dec. 6. 12:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem 9ezer volt rétegek nélkül, vittem a régi keretet, mindkettő 1/2 dioptriás.
2009. dec. 6. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Az enyém nem volt 10000 sem összesen(keretet vittem), sima dioptriás üveglencse, semmi bevonat.
2009. dec. 10. 11:51
 9/9 silvamarius válasza:
Én épp ma voltam, így aktuálisabb vagyok :D 12500 volt a lencsék darabja. A keretek nagyon változóak 12-ért már van elfogadható, nekem össz: 37ezerbe került, fényre sötétedő és karcolásvédő is van rajta. Ofotért, de ne döljetek be a sok*-os ajánlatoknak!
2010. aug. 23. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!