Kontaklencse tisztítás, vmi jó tipp?
Kb fél éve váltottam kontaklencsére. A problémám a tisztítással van. Amikor reggel betenném és átdörgölöm akkor nem mindig jön le róla a fehérje, bár a nagyobb bajom az apró szöszökkel van. Kezet mosok, már nem sima törölközővel törlök kezet, hanem olyannal ami nem szöszöl de a tenyeremben/ujjaimon így is akad egy-egy kis pihe. Nem értem mások h szabadulnak meg ezektől az idegesítő szöszöktől. Valami ötlet?
Egyébként a lencsém sauflon select, folyadékból pedig már próbáltam neveset (Opti-free Pure Moist:Ciba Vision) és rossmanost (i-care all in one: avizor) is.
Törülköző helyett használj papír törlőkendőt. És ne dörgöld csak folyass rá sok folyadékot és "öblítsd".
A fehérje ellen meg lehetett kapni speckó tablettát (legalábbis régen - nekem már nincs rá szükségem, mert gyakori cserélésű lencsét használok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!