Hogy érhetném el, hogy bevérezzen a szemem?
Figyelt kérdés
tudom furcsa kérdés.és kérem csak normálisak írjanak megvan rá az okom csak nem akarom ecsetelni. remélem megértetek.2009. dec. 2. 21:23
2/14 A kérdező kommentje:
tudhattam volna ,hogy felesleges kérdeznem.
2009. dec. 2. 21:30
3/14 anonim válasza:
Vagy inkább nézd 1 órán keresztül nagyon közelről a tv-t..,jah és valami jó világos műsorra kapcsoljál:D
4/14 anonim válasza:
Magas vérnyomástóé, vagy nagy erőlködéstől be tud vérezni a szem. Választhatsz!
7/14 igabcsy válasza:
Szerintem csak fizikai ráhatással, de én nem ajánlom. pl. ha megkérsz valakit, hogy jól verjen be egyet. De ha tuti eredményt akarsz, akkor elsülhet rosszul is, és maradandó károsodásod is lehet.
De bevérezhet a szem pl, erőlködéstől is. De ennek is lehet káros következményei, hiszen a bevérzés mindig egy hajszálér elpattanásának a következménye, ami enyhébb esetben a felszívódással gyógyul, de ezt előre nem tudhatod.
Ne haragudj, de nem tudok elképzelni olyan esetet amikor megérteném, hogy valaki ezt direkt megcsinálja magának.
8/14 A kérdező kommentje:
hát igen eddig én se fantáziáltam ilyenekről elhiheted én se örülök neki és sose gondoltam hogy ilyen vicces kis szituációba leszek de az élet tartogat meglepetéseket : )
2009. dec. 2. 21:36
9/14 anonim válasza:
nézd a hegesztő fényét egy órán keresztül
10/14 A kérdező kommentje:
az vakít.
2009. dec. 3. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!