Ti melyik kontaktlencsét választanátok?
Nagyon fontos, hogy ne száradjon ki a szemem tőle, mert az nem lenne annyira jó. Volt már kontaktlencsém, csak letettem róla, mert egyszer begyulladt a szemem. Most viszont elkezdeném használni újra. Viszont azóta lett új szemüvegem is, mert sokat romlott a szemem. A görbület nem változott rajta amúgy, meg felajánlotta a szemész, hogy lehet lencsézni most is, ha szeretnék. Meghallgattam a tanácsait, majd elutasítottam, mert nem szeretném ott venni a lencséket az ő optikájában elég drágán.
Viszont fontos lenne nekem az, hogy az oxigén áteresztő képessége is jó legyen.
A biofinityt azért rendeltem, mert jó volt a Dk/t értéke.
Amik között vacillálok:
-Air Optix Aqua
-PureVision
-Biofinity.
A Biofinityvel egy gondom volt: ha benne aludtam, akkor reggel homályosan láttam. És az egyik ismerősöm Night&Day lencsét használ, amiben nem tapasztal ilyeneket. Érdemes lenne nekem is olyat rendelni? Neki semmi panasza sincs vele, de félek, hogy reggel megint a szenvedés lesz vele, mint régebben. Megszoktam, hogy kiveszem esténként, így az sem lenne gond, hogyha nappalit javasolnátok. A válaszokat előre is köszönöm. :)
Nektek melyikkel milyen tapasztalatotok van?
Mindkét szemem -3,5ös.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!