Mindegy hogy hol csináltatok PRK-t?
Arra gondoltam, hogy mivel ez már egy eléggé régóta alkalmazott műtéti eljárás, így pl. Miskolcon is lehet annyira felkészült az orvos és klinika mint Budapesten, és gépek is ugyanolyan modernek. (vagy legalábbis az én logikám szerint)
Nem a pénz a gond, hanem a távolság, emiatt halasztgatom már évek óta, mert elmenni még elmennék, de nincs aki visszahozzon :D
Elsősorban azok véleményére lennék kíváncsi, akik csináltattak már PRK-t. Megköszönném ha leírnátok azt is hogy milyen dioptriát korrigáltak, és mennyire vagytok elégedettek az eredménnyel.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem, ha már időt és pénzt áldoz rá, érdemes elmenni körülnézni az intézményekben. Budapesten az optikmed eléggé felszerelt, és ha a neten regisztrál az ember, ingyen is megvizsgálják:
A vizsgálat alatt fel lehet mérni, hogy megbízhatóak-e. Persze elég messze van, de hátha valahol meg tud szállni, vagy valaki elkíséri. Minden esetre az optikmed az első laser-centrumok egyike, biztos hogy ott csináltatnám meg a beavatkozást.
Köszönöm első, "ha már lúd, legyen kövér" alapon énis itt műttetném meg legszívesebben, néztem hogy kínálnak szállás lehetőséget is, de fura lenne ott három napig egyedül, szinte magatehetetlenül... nem tudom, esetleg szállt már meg ott valaki? van valami nővérke aki néha rám néz? :D
(bár lehet hogy ezért érdemesebb lenne egy másik kérdést kiírnom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!