Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Most az előbb véletlen bent...

Most az előbb véletlen bent felejtettem a kontaktlencsém tusolás előtt. Okozhat ez vmi gondot? Mivel van egy kis kézikönyvem, és azt írja, hogy ne fürödjünk/tusoljunk lencsében.

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi baj. Vedd ki, tisztítsd meg.
2009. nov. 27. 17:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2009. nov. 27. 17:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha már itt vagyunk a témánál, normális az, hogy az 1 flakon tisztítószerem 1 hónap alatt felénél is kevesebb lé van benne, pedig a szemorvosom 3 hónapot írt ki?:D Hogyan tudnék spórolni vele?
2009. nov. 27. 17:37
 4/7 anonim válasza:
hát az attól függ, h hány decis vagy mis a folyadékod:)..nekem 250 ml-es van asszem és kb olyan 2 és fél hónap alatt fogy el 1 olyan, de úgy, h 7végén nincs bent.nem szoktam teletölteni a tartókáját...lehet, h ezért elég...vagy nem tom..:)
2009. nov. 27. 18:42
 5/7 issti ***** válasza:
Én csak alváshoz vettem ki a lencsét, mindig abban tusoltam, és semmi gondom nem volt.
2009. nov. 28. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:
én 2*60ml használtam el fél év alatt és elég sokszor bennt volt a lencse
2009. nov. 30. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Én benne szoktam fürödni, tusolni meg mindent, és nem lett baja. A folyadék meg azért fogyhat gyorsabban, mert teletöltöd a tartóját. Ázni kell neki benne nem úszni! :)
2009. dec. 1. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!