Kancsal vagyok. Melyik szememről alkotott kép igaz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy kancsal vagyok, és nemtudom eldönteni, hogy melyik kép igaz, mert tükörben is néztem már a szemem, fényképeken is, és oszttársaim véleményét is kikértem már (a jobb szemem kancsal). A tükörben a jobb szemem minél hátrább megyek, annál jobban bekancsalít, a fényképen nem kancsalít egyik szemem sem, oszttársamék pedig aztmondják, hogy messziről a jobb szemem egy nagyonpicit jobbra néz, és a bal is (mintha jobbra néznék... bár lehet h úgyis volt:)), közelről meg a jobb szemem egy kicsit befelé kancsalít... nemtudom, melyik lehet az igaz...2009. nov. 22. 10:15
1/3 anonim válasza:
Hűű, na most jó kis találós kérdést tettél föl :D!keress olyan fényképeket, amiken nem kellett direkt a kamerába nézned, olyan "véletlen" képek, amiken te is rajta vagy.Hátha azon látszik, hogy milyen, mikor nem kell egy konkrét pontra nézned :)
2/3 anonim válasza:
Amelyik pillanatnyilag az erősebb. A szemizmok korrekciós műtétjével is szokták orvosolni, érdemes utána járni.
Itt van egy cikk - [link]
3/3 A kérdező kommentje:
#1: köszi, utánajártam ám már, csak elfelejtettem írni:S de amikor nemfigyelek konkrét pontra, akkor nemkancsalít be a szemem :)
#2: ja tudom, hogy az a domináns, amelyik erősebb, csak aztnemtudtam melyik kancsalíthat befele, de rájöttem, amikor koncentrálok a jobbikkal, akkor a tompa bekancsalít, de mikor nem, akkor nemkancsalít egyikse :)
és izé, látástréningezek és ajánlom mindenkinek ;) már csinálom egy ideje, és miután ráérez az ember, javulni fog a szeme, ezt komolyan saját tapasztalatból mondom! csak a tompa szememet tornáztatom, nem tökéletes még, de eszmmmmmméééééééletlen sokat javult!
2010. márc. 4. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!