Mennyibe kerül megműtetni a szememet, hogy ne kelljen többet szemüveget hordani?
szerintem azért jól gondold meg. van két ismerősöm akik megműttették a szemüket...az egyiknek erős volt a szemüveg lencse, a műtét után 3 egésszel javult. nem volt semmi baj...de a másik ismerősömnek csak 0,5 volt a szemüvege de nem akart szemüveges lenni..megműtötték a szemét és megsértettek neki egy idegszálat amitől nem tudta teljesen kinyitni a szemét, pár hónappal később újra műtötték és rendbe jött. egyébként én is szemüveges vagyok, és én nem műttetném meg. és sztem manapság a szemüveg nagyon is jól néz ki:P
16/L
Én azt gondolom a szemlencsének folyton állítani kell a fókusztávolságot, a megfelelő szem izmokkal.
Másképp áll be távoli, és másképpen a közeli tárgyakra fókuszáláskor. Mekem a ball szemem távolra csont éles, míg a közelre homályos. A jobb szemem épp fordítva.
Ha a közellátáson élesítenek lézerrel, akkor veszíteni fog a távollátásom élessége. Aztán, ha mégis sikerülne beállítani sasszemre, akkor mi történik majd 5 év múlva, hiszen a látásélesség az öregedéssel folyamatosan változik, (romlik). Mért fizessek 200000 Ft-ot őt év éleslátásért?
Hali én is szemüveges vagyok kontaktlencsét hordok 16éves korom óta és a haveromnak megműtötték a szemét 2X200e Ft-ért és egy év után dupla olyan rossz lett mint volt 1,5-es szeme volt ...most 3-asat hord ugyhogy jol gondold át
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!