Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Melyik strapabíróbb kontaktlen...

Melyik strapabíróbb kontaktlencse? Air Optix vagy Biofinity?

Figyelt kérdés
1 hete használok Biofinity lencsét, de már kiszakadt a széléből egy pici darab. Igaz, hogy szenvedek még a berakással, de nem gyepálom agyon, nem hosszú a körmöm. Tegnap este normálisan kivettem, tokba tettem. Ma reggel betettem, de szúrt. Utána vettem észre, hogy egy kis darab ki van törve a jobbos széléből. Az optikus azt mondta, hogy ez nagyon erős anyagú lencse, mert szilikon-hidrogél és nem csak sima hidrogél. Minden lencse ilyen keveset bír??? Mintha 2 forint lenne...

2013. nov. 4. 06:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Én Air Optixot használok nagyon régóta, eddig még elszakítani is csak úgy sikerült, hogy már nem használtam, és kipróbáltam, el lehet-e tépni, és elég nehéz. :D De akár leejtettem, akár összenyomódott, akár durvábban vettem ki, sosem lett egyiknek sem semmi baja, se tépés, se karcolás... könnyű tisztítani és sokáig használható is, szóval én bátran ajánlom :)
2013. nov. 4. 07:42
 2/3 anonim válasza:
Én most Biofinityt használok és tényleg eléggé könnyű anyagúnak tűnik régebben Air Optixot használtam és szerintem az strapabírobb és jó az oxigénáteresztése is nagyon nehezen száradt ki a szemem :)) De én inkább maradok a Biofinitynél mert sajna tórikus lencse kell és Air Optixból sose volt jó a dioptria ://
2013. nov. 4. 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:

1 hete használod a biofinityt vagy 1 hete használsz kontaktlencsét?

amikor nekem próbalencsém volt, nekem is elszakadt kb2 hét után, kicsit bosszús voltam, mert kb 5000 forintot fizettem érte, de ha üzletben veszed, ne várj mást, kérdezem a hölgytől, hogy van-e valami garancia, mire ő a próbalencsék így szoktak járni, de végülis mi mást mondhatna, mindegy is

ha ilyen könnyen elszakad, azt írod szenvedsz a berakással, ezért van, mert ki be veszed, sokat cibálod, biztosan ez a baj, nem magával a lencsével van bej

2013. nov. 8. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!