Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért van ez? Ez mitől lehet?

Miért van ez? Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Szóval egyik ismerősöm szeme kiskorában barna volt, még fiatalon is, majd 20 évre rá kék lett neki teljesen a szeme.

Ez mitől lehet?

Egyik ismerősöm papájának öreg korára változott meg a szeme színe.

2013. nov. 3. 22:36
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez a problémám van vagyis volt, nekem 8 éves koromig kék volt a szemem, azóta fekete. 4 éves voltam, mikor szüleim vittek az orvoshoz, hogy szokatlanul meleg lett a testem. 39,5 fok volt a testhőm mikor megmérték de nem volt lázra utaló jel, hónapokig vizsgáltak kórházban és rájöttek hogy nem láz, hanem valójában nekem a normál testhőmérsékletem 39,5-40,4 fok. Mesterségesen idéztek elő lázat, ami 44 fok fölé is ment, de nem volt veszélyes a szervezetemre. konkrétan a mai napig nem tudják az okát, annyit tudnak hogy a hipotalamusz hőközpontja nem normálisan működik. Apai ágon ez mindannyiunknál jelen van, az öcsémnek, apámnak, apám testvérének, nagyapámnak, nagyapám testvéreinek is magas a normál testhője. A mesterségesen előidézett lázon kívül soha nem voltam lázas, és az apai ágon sem volt soha láz ahogy én tudom. Ami jó ebben a melegvérűségben, hogy soha nem fázunk, akármilyen hideg van, télen volt hogy pólóban lapátoltam a havat és kint volt -15--17 fok. Sokszor kacagok embereken mikor beöltöznek sapka, sál, kesztyű, pufajka, csizma és remegnek, mig én egy pólóban, egy vékony dzsekiben és egy sportcipőbe elvagyok.
2013. nov. 5. 09:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!