Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lehet ez? Arcüreggyulladás?

Mi lehet ez? Arcüreggyulladás?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy hónapja eléggé megfáztam. 4-5 napig lázas voltam, köhögtem, náthás voltam. Egyszer csak , szinte egyik pill-ról a másikra elmúlt a náthás, és már csak néha kellett orrot fújnom. Most kb 1 hete azonban iszonyatosan fáj a bal oldalam - szemem alatt+orrnyergem mellett - néha a tarkóm, néha a fülem, néha a homlokom, néha az állkapcsom is. Próbáltam kamillával inhalálni, forró sóval melegíteni a pofacsontomat, melynek hatására egy picit megindult a váladék, de még mindig be van dugulva a bal orrlyukam és érzem ahogy hátul csorog le, aminek ki kéne ürülnie. Néha szédülök is - igaz, lehet, hogy azért mert viszonylag keveset eszem - és elég gyakran bizsereg a szemem alatti rész. Nyomásra mintha érzékeny lenne, de félek, hogy csak beképzelem :D Létezik, hogy arcüreggyulladásom van, vagy a szememmel lehet valami probléma? Tudom... orvos kell, a következő hétre már tervezem is, de jelenleg hosszú hétvége van.
2013. nov. 1. 07:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy begyulladt az arcüreged, vegyél Novorin orrcseppet, ez nagyon jó rá, de ha nem találsz ma nyitva gyógyszertárat, akkor langyos, enyhén sós vízzel is átöblítheted az orrodat( kicsit felszippantasz belőle mindkét orrlyukba), ez feloldja a dugulást és csökkenti a gyulladást is.
2013. nov. 1. 07:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, használj orrcseppet és lehetőleg infra lámpával melegítsd! Ha nem javul minél előbb menj orvoshoz!
2013. nov. 1. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!