EOptika.hu tapasztalatok, Iwear kontaktlencse és ápolófolyadék?
szóval rendelnem kell kontaktlencsét, az üzletben 12000 Ft, míg interneten 7000, ezt nem is kell tovább ragozni
Nekem iweart írt elő az orvos, azt adtak, 3 havi adagom most járt le, de eOptika.hu-n és lencse.hu-n sehol nincs ilyen. Azt olvastam, hogy a Biofinity ugyanaz, ezt nem igazán értem, hogyan lehet ugyanaz a kettő, ha más a nevük, dobozuk, stb...
Akkor az iwear és a biofinity ugyanaz?
lencseápoló folyadékból is iweart kaptam 4000 Ft-ért, ami a webshopon kb. 2000 Ft, abból meg mindegy, hogy milyet veszek?
És eoptika azt írja hogy PICK PACK pontokon lehet átvenni és kifizetni a csomagot + a postaköltséget, szóval akkor regisztrálok, küldik a csomagot és akkor kapom azt ímélt, hogy megérkezett és menjek érte?
A biofinity a legjobb márka, én azt javaslom neked. De előtte el kellene, hogy menj egy szemészeti vizsgálatra, hogy megmondják, hogy jó-e neked a biofinity.
Itt is lehet iWear lencsét venni:
De javaslom helyette a biodinityt. A folyadékból mindegy, hogy milyet veszel, csak legyen multifunkciós, és lágy kontaktlencséhez való.
köszönöm szépen :D
de nekem iwear all supreme + vagy milyen kell és itt sincs olyan, szóval ha ezt rendelném amit belinkeltél, az sem lenne ugyanaz, még keresgélek
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__szemproblemak__35067..
nézd csak meg ezt légyszi a linken az utolsó válasznál az utolsó linknél, azt írja helyettesíthető vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!