Egy ponton teljesen fénytelen, matt a szaruhártyám. A szemszárazság tünetei is jelentkeztek. Akkor ez is a szemszárazság miatt van?
Figyelt kérdés
csutortokon kaptam ket szemcseppet illetve egy kenocsot mert felsertettem a szaruhartyam. a kenocsot a napi eloirt 5 helyett csak max 2x hasznaltam, pedig az a szemszarazsagra van. lehetseges , hogy most szemszarazsagom van, mert a ket szemcsepp miatt kevesebb konnyem termelodott ? azert kaptam a kenocsot , hogy ne szaradjon ki a szemem ? az orvos nem mondta el a kezembe nyomta a venyeket es mar foglalkozott is a kovetkezo beteggel.2013. okt. 27. 11:00
1/1 anonim válasza:
Használd úgy a szereket, ahogy az orvos előírta. Én is kaptam szemcseppet, meg kenőcsöt is. A szemcseppte napont, ahányszor érzem hogy kell, a kenőcsöt pedig elalvás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!