Miért ilyen a szemem?
Figyelt kérdés
Jó szemem van, nem vagyok szemüveges. Van egy fajta nézésem, mikor mindent homályosabban látok és van amikor tisztán. De mintha tudnám szabályozni, hogy most homályosan, vagy élesen látok. Amikor álmosabb vagyok, akkor ált. átváltok erre a homályosabbra. Viszont mostanában vettem észre, hogy alig 5-10 mp homályos nézés után, nehéz vissza állítani a szemem élesre.
Tudom nagyon hül*én hangzik, de nem tudom miért van ez. Aki tud kérem segítsen!
2013. okt. 20. 22:29
1/2 anonim válasza:
Nem tudom én sem, de velem is pontosan ez van... csak nekem este, vagy ha nagyon koncentrálok, mintha berezolnálna a szemem... tehát így jobbra-balra "ungrándozik" a tekintetem... :I de a lényeg, nem vagy egyedül ezzel :)
2/2 A kérdező kommentje:
Ennek igazán örülök! Senkinek sem tudom elmagyarázni. Múltkor az volt, hogy homályosra váltottam, aztán utána nehezebb volt vissza állítani és homályosan láttam. Egy képet néztem, teljesen homályosak voltak az arcok. Akivel voltam, azt hitte közelre nem látok jól. De ez nem igaz.
2013. okt. 24. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!