DM vagy Rossmanban vásárolt lencsefolyadék (tisztító folyadék) ugyan úgy megbízható és higiénikus mint amit pld az Ofotértben árulnak?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam lencsét próbálni, jövőhét pénteken meg is lesz a lencsém, de a folyadékkal együtt már nagyon drága lenne a kettő együtt, szóval néztem interneten ahol nagyon jó áron kínálják a lencsefolyadékot de a szállítási költséggel együtt majdnem ott van, mint az Ofotértben, illetve megnéztem mai nap folyamán a DM-ben, ott viszonylag jó áron kapható. 360 ml 2500 forint és nem 3700 forint, nem mindegy :)
De ezek is jók, nem?
Gondolom nem dobnák ki akkor piacra ha nem lenne alkalmas?!
2013. okt. 19. 14:47
11/11 anonim válasza:
A tokot néha ki is kell forralni. Ezt olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!