Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Aloe activator-t lehet szembe...

Aloe activator-t lehet szembe cseppenteni? Illetve van ennek valami lejárati ideje, mert már 1-2 éve fel van bontva?

Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én évek óta használom, és sokat javult a szemem. A dobozán nincs lejárati idő. A jelenlegi dobozt kb. másfél éve bontottam fel.
2013. okt. 4. 19:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Tényleg javult? :) Mármint úgy, hogy nem szokott már annyira kiszáradni vagy esetleg a dioptriája csökkent(már ha szemüvegről van szó)?
2013. okt. 4. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:

A dioptria nem csökken semmi gyógyszertől, és nem is nő (jó esetben).

Én nem cseppenteném a szemembe, mert nem oda való dolog. Inkább valami spéci szemcseppet kiszáradás esetén.

2013. okt. 4. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Lehet szembe is csepegtetni. A dobozon rajta van a lejárati idő.Filatov szemész professzor is eredményesen használta az Aloe Verát a szemészetben.
2013. okt. 4. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért én egy lejárt szavatosságú terméket nem csepegtetnék a szemembe. Rengeteg bacilus van már abban. Nem véletlen, hogy a csomagoláson feltüntetik, hogy a felbontás után X időn belül el kell használni. Végeztek is ezzel kapcsolatos vizsgálatokat és bizony elég sok bacilus elszaporodik a természetes összetevőjű kozmetikumokban a felbontás után.

Az activator esetén nem tudom, hogy ez mennyi idő, de én tuti nem használnám már.

De ha neked megéri kockáztatni a szemedet 3500Ft-ért, akkor hajrá.

2013. okt. 5. 18:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Annyira nem eri meg, mert kozben borzalmasan csip. Koszonom a valaszokat :)

Meg annyi kerdesem lenne, hogy magamnak tudok csinalmni cseppet aloe gelbol? Marmint eleg ha siman azt az erdekes allagu attetszo dolgot rakom az uvegcsebe, max egy kis vizzel higitva?

2013. okt. 5. 19:07
 7/7 anonim válasza:
Igen lehet Eleinte csíp csak, a szem állapotátóól függően. Én most is használom és segít :)Persze van aki beijed attól h pár napig csíp és abbahagyja, úgy nem használ.
2016. aug. 23. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!