Aloe activator-t lehet szembe cseppenteni? Illetve van ennek valami lejárati ideje, mert már 1-2 éve fel van bontva?
A dioptria nem csökken semmi gyógyszertől, és nem is nő (jó esetben).
Én nem cseppenteném a szemembe, mert nem oda való dolog. Inkább valami spéci szemcseppet kiszáradás esetén.
Azért én egy lejárt szavatosságú terméket nem csepegtetnék a szemembe. Rengeteg bacilus van már abban. Nem véletlen, hogy a csomagoláson feltüntetik, hogy a felbontás után X időn belül el kell használni. Végeztek is ezzel kapcsolatos vizsgálatokat és bizony elég sok bacilus elszaporodik a természetes összetevőjű kozmetikumokban a felbontás után.
Az activator esetén nem tudom, hogy ez mennyi idő, de én tuti nem használnám már.
De ha neked megéri kockáztatni a szemedet 3500Ft-ért, akkor hajrá.
Annyira nem eri meg, mert kozben borzalmasan csip. Koszonom a valaszokat :)
Meg annyi kerdesem lenne, hogy magamnak tudok csinalmni cseppet aloe gelbol? Marmint eleg ha siman azt az erdekes allagu attetszo dolgot rakom az uvegcsebe, max egy kis vizzel higitva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!