Karcos szemüveglencséről hogyan lehet eltüntetni a karcokat?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 16:41
1/9 anonim válasza:
Istenem... sok okos. Menj be optikába. Van olyan amelyiket "fel tudják csiszolni". Szemüveges ismerősömtől hallottam
2/9 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Próbáld meg az optikusnál, de nagyon ne reménykedj, sajnos.
3/9 anonim válasza:
apum szemüveges, amikor neki volt karcos már nem lehetett eltüntetni, uj lencse kellett bele :/
4/9 anonim válasza:
A kis felületi karcokat el tudják tüntetni, de ha már durvábban karcos akkor csak az új lencse segíthet.
5/9 hangszoros válasza:
ilyen hülye , használhatatlan válaszokkal még nem találkoztam. Ezt nem az alkohol iratja velem.
6/9 Kamella válasza:
Sajnos a legkisebb karcolásra is ráfogják, hogy nem javítható. Nekik nagyobb üzlet, kevesebb munka, ha újat vetetnek veled. :-(
7/9 anonim válasza:
Műanyag szemüvegem van.
Fogkrémet használok.
Vattára teszem és dörzsölöm.
Eddig bevált. (sajnos a mély karcokat nem lehet eltávolítani vele,)
8/9 anonim válasza:
Nekem ma egy idióta cigány karcolta meg munka közben a lencsét. Akkorát kapott, hogy kihányta a reggelit. Nyomorék :(
9/9 anonim válasza:
Polírozás talán.
Inkább homályos az enyém. Próbáltam fogkrém, szodabikarbónával dörzsölni. 2-3 X
Nem sok hasznom van. Vékony folthoz is tudnám hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!