Mit tudnátok ajánlani vérágas szemre?
Figyelt kérdés
Érzékeny szemem van, nagyon könnyen begyullad, és ok nélkül is mindig vérágas. Van erre valamilyen gyógymód?
És nem attól van, hogy keveset alszok, vagy túl sokat bámulom a monitort, mert ha pihentetem, akkor is piros és a vérágak mindig látszanak.
2013. szept. 28. 08:49
1/4 anonim válasza:
szia!
Van rá szemcsepp, nekem is írt a doki, ami összehúzza az ereket a szemedben. Kérdezd meg a háziorvosodtól!
3/4 A kérdező kommentje:
:D köszi
Hallottam már olyan szemcseppről, amit rendszeresen lehet használni, de kicsit tartok tőle, hogy hosszútávon többet árt mint használ. Neked használt? Nincs hosszútávú mellékhatása?
2013. szept. 28. 21:45
4/4 anonim válasza:
szia!
Én nem váltottam ki, mert nekem a szemszárazságra is írt, és az elég volt. Így is bajom lett belőle a cégnél, mert észrevették, hogy cseppentek a szemembe. Hátha még 2-vel cseppentettem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!