A kontaktlencsét nehéz bele tenni a szembe?
Nekem először az optikus tette a szemembe, ami elég rémisztő volt, aztán elküldtek fél órára sétálni vele, hogy mennyire bírja a szemem. Persze furcsa érzés volt. Utána visszamentem a boltba, és nekem kellett volna kiszedni, de több mint egy óráig ott szenvedtem, mire sikerült XD aztán másnap visszamentem, akkor már gyorsabban ment, és utána már otthon is egyre könnyebben. Meg kell szokni, ennyi az egész :) Nekem is volt, hogy elcsúszott (erősen megdörzsöltem a szemem), de ettől nem kell megijedni, nem tud eltűnni :D tükör előtt egy gyors mozdulattal visszacsúsztatod, de velem ilyen 2 év alatt egyszer fordult csak elő pedig elég béna tudok lenni :D
Az is segít, ha visszavágod a körmöd, hogy az ujjbegyeddel jobban hozzáférj a szemedhez. De van olyan ismerősöm, akinek tök hosszú körmei vannak, de simán tudja ki-berakni.
Szóval a lényeg, hogy bele kell jönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!