Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A kontaktlencsét nehéz bele...

A kontaktlencsét nehéz bele tenni a szembe?

Figyelt kérdés
Lassan már szeretnék venni, de én nagyon félős vagyok, hogy mi van ha nem tudom kivenni vagy ilyenek.. Nézhettek butának, de még sose volt nekem és ismerősöm sincs akinek lenne vagy tudnék róla, hogy van neki.

2013. szept. 19. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, én 10 perc alatt megtanultam kitenni, betenni. Úgy, hogy előtte bele se tudtam nyúlni a szemembe. Kivenni meg kitudod, max sok idő az elején :)
2013. szept. 19. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:
efél óra volt, pedig semmmi fóbiám nincs a szememmel, simán belenyúlok vagy ilyesmi. De reflex szerüen összecsuktam. Anyukám azóta azt használ amióta lehet itthon kapmo és mindig láttam kisgyerekkoromtól hogy 1mp alatt ki be rakja akár tükör nélkül is. Ezért nagyon meglepödtem hogy ennyit bénáztam elsőre, de azt mondta az orptikus hogy van akinek akár egy óra amire sikerül. Viszont miután egyszer sikerült utána már simán ment, a kivétellel meg nem volt gond elsőre sem. Olyan nincs hogy nem tudod kivenni:)
2013. szept. 19. 12:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Bocsi az eleje lemaradt. Szóval az első nem volt egyszerű kb fél óra alatt sikerült.....
2013. szept. 19. 12:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Az elején kicsit döcögős, de csak addig amíg megszokod:)Mindig ki lhet venni, ne félj nem csúzhat be a szemed mögé vagy ilyesmi.(legalábbis ennek nagyon kicsi az esélye és arra is vannak megoldások)Én nagyon szeretem, szerintem nagyon praktikus mindenhez!!Remélem segítettem, nem vesztesz vele semmit, ha egyszer kipróbálod!!
2013. szept. 20. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer szemhéjam mögé csúszott :D:D
2013. szept. 20. 14:50
 6/9 A kérdező kommentje:
O_O Félek : ((
2013. szept. 21. 12:07
 7/9 anonim válasza:
kivenni nagyon egyszerű, kb 10mp. még tükörr nélköl is. betenni nekem is az elején fél óra volt, most 1-2 perc.
2013. szept. 27. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Na, van már kontaktlencséd? Ha nincs és még mindig szeretnél, én szívesen beszélgetek veled erről. Hidd el nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik.
2013. szept. 28. 17:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem először az optikus tette a szemembe, ami elég rémisztő volt, aztán elküldtek fél órára sétálni vele, hogy mennyire bírja a szemem. Persze furcsa érzés volt. Utána visszamentem a boltba, és nekem kellett volna kiszedni, de több mint egy óráig ott szenvedtem, mire sikerült XD aztán másnap visszamentem, akkor már gyorsabban ment, és utána már otthon is egyre könnyebben. Meg kell szokni, ennyi az egész :) Nekem is volt, hogy elcsúszott (erősen megdörzsöltem a szemem), de ettől nem kell megijedni, nem tud eltűnni :D tükör előtt egy gyors mozdulattal visszacsúsztatod, de velem ilyen 2 év alatt egyszer fordult csak elő pedig elég béna tudok lenni :D

Az is segít, ha visszavágod a körmöd, hogy az ujjbegyeddel jobban hozzáférj a szemedhez. De van olyan ismerősöm, akinek tök hosszú körmei vannak, de simán tudja ki-berakni.

Szóval a lényeg, hogy bele kell jönni :)

2013. szept. 28. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!