Állandóan hunyorgok és ég a szemem, ill. olyankor is le akarnak csukódni, mikor egyáltalán nem vagyok fáradt. Mitől lehet ez és mit lehet tenni ellene?
Mindenképpen javaslok egy szemorvost, majd pedig szemüveget. Én 22 éve hordok és már megszoktam és sokan mondták, hogy szexis :). Ugyanakkor a Visine is segít egy kicsit, de ne használd túlzottan.
Szellemileg is ki lehetsz merülve. Délután egy-egy óra kellemes alvás nem ártana főleg ősszel és tavasszal, illetve kocogás-úszás :)
igen, egyszer felpróbáltam egy barátom szemüvegét, nekem is azt mondták szexi vagyok benne :P
futni amúgy járok 2-3 naponta, idegileg pedig nem érzem magam kimerültnek
Egy kis plussz diopria nem árt senkinek sem, kezdheted egy + 25-el, mert az még gyenge. Javaslom mindenképpen a fényvisszaverő műanyag lencsét, ez a legjobb, s főleg a kék és zöld szemeknek jók. A plussz diopriás lencsék eléggé olcsóak, viszont azért mindenképpen egy rutin szemvizsgálatot javasolnék - nem számítógépest, hanem betűleolvasós!, akár egy állami kórházban is. A szemészorvosokban eléggé meg lehet bízni :P.
25 éve hordok szemüveget, emiatt olykor recept, vény nélkül vásárlok és szereltetek be lencséket, plusszosakat, olvasni főleg. Emellett azért orvoshoz is el szoktam menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!