Lehetséges ilyen gyors szemromlás?
Figyelt kérdés
Egész életem során semmi baja nem volt a szememnek. 2 hete is még teljesen jól láttam. Viszont ezen a héten egyre rosszabbodik. Már a táblát is alig-alig látom és egy kicsit messzebb álló ismerőst meg sem ismerek. Annyira nem látom. Közelre jól látok csak messze nem. Lehetséges hogy napok alatt ennyire elromoljon a szemem? Vagy ez mi lehet? Elképesztő..2013. szept. 4. 20:14
1/3 anonim válasza:
Menj orvoshoz! Ez nem természetes. Nekem is gyorsan romlik, de pl. 1 dioptriát fél évente.
2/3 anonim válasza:
Mindenképp sürgősen menj orvoshoz, ez nem normális jelenség.
Nem is biztos, hogy a szemednek van baja, lehet a látóidegfőnek is a betegsége vagy idegrendszeri tünet. De ehhez szakorvos kell, hogy eldöntse.
3/3 anonim válasza:
Mindenképp menj el szemészhez,mert a zöld hályog tünete is lehet! Nem szokott fájni a fejed vagy esetleg a szemed?Esetleg szürke hályog is lehet attól függ mennyi idős vagy(bár ez általában időskori betegség ,de azért előfordul fiataloknál is ritkán) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!