Van olyan kontaktlencse, hogy iWear dr supreme? Vagy csak olyan van, hogy iWear dr supreme +?
Figyelt kérdés
Az én kontaklencsémre az van ráírva, h iWear dr supreme, de mikor beten beirtam, csak olyan hozott ki, ami supreme+. Ha van olyan ami + nélküli, akkor esetleg nem tudná valaki, hogy honnan tudnék rendelni?2013. szept. 1. 23:10
1/3 anonim válasza:
Szerintem az ugyanaz! Húgomnak is olyan van az ofotértnél rendelte, +-os a vége
2/3 Jópadi válasza:
Meg kellene nézni az anyagát mindenképpen, mivel neten én is csak a +-os verziót látom. a +os omafilcon, a másik comfilcon lesz ha nem tévedek. így nem mondanám véletlenül sem ugyanannak. Amúgy ez egy private label termék, az ofotért sajátmárkás terméke. ezért nehézkes neten utánanézni.
3/3 Jópadi válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!