Nagyon fáj a szemem, mit tegyek? Többi lent.
Tegnap reggel kezdődött, be volt dagadva, de ez nálam gyakori, amikor felkelek. Délután, elkezdett zsibbadni a bal szemem, hajnalba meg már nem tudtam aludni tőle, mivel folyamatosan mehettem ki a mosdóba, hogy bevizezzem a szememet, ugyanis teljesen ki volt száradva, most meg ha lecsukom a szememet, olyan mintha a szemhéjamban lenne egy tű, és ahányszor lecsuknám, meg szúrom a szememet...
Szüleimnek szóltak, mondták, hogy holnap elvisznek egy orvoshoz, mert ma nincs nyitva semmi, de engem ez megőrjít... Mit csináljak, hogy ne fájjon ennyire?
Nem vagyok szemüveges, sose voltak szememmel kapcsolatos problémák, maximum annyi, hogy színtévesztő vagyok.
Elmentem, és kértem szemcseppet, most már nincs kiszáradva, de még mindig nagyon fáj... Alig tudok pislogni miatta, és még s dagadás nem ment le.
#3: Hogy érted ezt? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!