Meg fogok vakulni?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta gond van a szememmel,csak a jobbot használom, a ballal is látok, de homályosan és ha fáradt vagyok, a bal erősen kancsít. Kb három éve sokat romlott, Két éve szemüveget hordok, +2t.
Kb fél éve gyakran szédülök, elhomályosodik a látásom, a lámpának szivárványos udvara van, minden ködös. A jobb szemem fölött egy ponton erős, szúró fájdalmat érzek, mintha belevertek volna egy szöget. Viszont néha lefelé is kisugárzik, a felső állkapcsomba, de csak jobb oldalt. Szemészetre bejelentkeztem, de csak szeptember második hetére kaptam időpontot. Nagyon félek! Szerintetek meg fogok vakulni?
2013. aug. 18. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!