Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyi időbe telik felrakni...

Mennyi időbe telik felrakni egy kontaktlencsét?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez sok mindentől függ, de az első napokban mennyi időd ment el vele?

2013. aug. 16. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt, hogy az 1 pár 1 óráig tartott. Mondjuk nekem kicsit neccesebb, mert az egyik szememmel szinte alig látok, hiába van rajta lencse. :D

Szóval én gyakorlatilag "vakon" tanultam meg betenni. Most már pár pillanat alatt bent van mindkettő.

2013. aug. 16. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem az első naptól kevesebb mint fél perc az átlag. Néha mikor száraz a szemem vagy rákerül valami szösz a lencsére, akkor kicsit hosszabb, de 1-2 percnél nem vesz el több időt.
2013. aug. 16. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Pár perc.

Az első napokban fél óra volt

2013. aug. 17. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:

elmentem egyszer illesztésre akkor 1,5 óra volt. nem hordtam utána a kontaktlencsét.

pár hónappal később megint kaptam akkor egy óra volt. másnap 30-40 perc, utána 10 perc, mert rájöttem nekem hogy kényelmes :) és utána már viszonylag könnyen ment :)

2013. aug. 19. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!