Nem tudom, hogy ez betegség, probléma vagy mi. Mindenki így lát vagy csak én?
Figyelt kérdés
Mindenki úgy lát ahogy én? Úgy... "vibrálósan" egy kicsit. Vibrál a kép. Már nagyon régen még kiskoromban felfedeztem, de most késztetést érzek, hogy megkérdezzem. Mindenkinek vibrál a szeme? Vagy csak én vagyok "beteg"?2013. aug. 8. 21:36
1/14 anonim válasza:
Nem mindenkinek. Ez nem természetes,minél előbb menj szemészetre(nem is tudom,h eddig miért nem mentél).
2/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem is tudom leírni milyen. Szemészeten jó pár év voltam egy párszor. Egyszer sem találtak semmit.
2013. aug. 8. 21:40
3/14 anonim válasza:
Mindig így látsz, vagy csak néha?
4/14 A kérdező kommentje:
18 év alatt mindig
2013. aug. 8. 21:46
5/14 anonim válasza:
Hm. Rossz lehet. Járj utána mitől van,nem normális dolog.
6/14 A kérdező kommentje:
Érdekelt hogy mások is így látnak-e. Ahogy látom én vagyok a rossz. :( Nem tudom leírni hogy látok egyébként.
2013. aug. 8. 21:53
7/14 A kérdező kommentje:
Írjátok le ti, hogy ti hogy láttok.
2013. aug. 8. 21:54
8/14 anonim válasza:
Teljesen tizsta képet látok vibrálás,homály,stb. nélkül.
Néha van látótér kiesésem(migrén miatt),ilyenkor a teljes látótér egy-egy darabja előtt fényes vibrálást látok és ott nem is látok semmit. De ez ritkán van és tudom az okát.
9/14 A kérdező kommentje:
Mintha az apró ereim hálózatát látnám és abba folyik a vér. Így le tudom írni. Most hogy utána néztem... zöld hályog? :/ Van még jobb, de arra gondolni se akarok... agytumor
2013. aug. 8. 22:01
10/14 anonim válasza:
Nekem csak akkor vibrál a kép ha részeg vagyok :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!