Kontaktlencse folyadékot le lehet váltani?
Figyelt kérdés
Jelenleg ReNu folyadékot használok, de át szeretnék térni iWear-re, a lencse lecserélése nélkül. Ez lehetséges a lencse tönkretétele nélkül?2013. júl. 30. 22:10
1/5 anonim válasza:
optikusoddal beszeld meg, hogy a te lencsedhez lehet-e hasznalni
2/5 anonim válasza:
Én eddig elég lazán váltogattam a folyadékokat, mert az ofotérteset drágának találtam, így először netről rendeltem, most DM-ből vásároltat használok. Az iwear jó a lágy lencsékhez, a fehérjét is eltávolítja. Ezzel annyira nem lehet mellé nyúlni szerintem :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor azt mondod, hogy ha lecserélem egyik alkalomról a másikra, az nem teszi tönkre a lencsét?
2013. júl. 30. 22:27
4/5 anonim válasza:
Tönkre tudja tenni, és elvileg nem ajánlott. Ha nem létszükséglet, akkor inkább az új lencsével válts folyadékot.
Lehet, hogy nem lesz semmi gond, de azért ha még a hordási idő elején tartasz, akkor nem biztos, hogy megéri.
Ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor pedig hordás után cseréld le, szóval azért egyik folyadékból ne tedd a másikba.
És célszerű lenne valóban az optikusoddal egyeztetni előtte.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2013. aug. 1. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!