Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lehet ez?

Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
A belső szemzugamba nőtt egy fehéres sárgás pattanás szerű valami és mintha lenne benne genny nem fáj, nem viszket mi lehet ez?Magától elmúlik?Mit javasoltok rá???NAGYON FONTOS.

2013. júl. 28. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy árpa. Valami belement és begyulladt. Mindenképpen el kéne menned dokihoz (szemészetre), ő ad majd krémet. Amúgy elmúlik magától is, de ne piszkáld, semmiképpen ne próbáld meg kinyomni mert akkor még el is fertőződhet! Lehet, hogy később viszketni fog, akkor is hagyd békén, és csak azt tedd amit az orvos mond. Ja, lehet, hogy azt fogja mondani, hogy ki kell vágni (ez egy kisebbfajta műtét), hát erre nem tudom mit mondjak. Én sosem engedtem ezt (párszor már volt ilyen godnom), hanem megvártam amíg magától elmúlt. Nem nyomkodtam, tűrtem, és egyszercsak elmúlt.
2013. júl. 28. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszodat.Már féltem hogy valami komolyabb
2013. júl. 28. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!