Miért látok homályosan a kontaktlencsébe?
Friss lencsénél is ez van? Mert akkor valószínűleg a könnyeddel van baj, és nem is hordhatnál lencsét. Illetve ha más márkát még nem próbáltál, akkor mindenképp azzal kezd. A biofinity is nagyon jó, meg minden, csak épp nekem baromira nem vált be. :D
Meg a folyadék sem mindegy, milyen használsz hozzá. Lehet azzal van baja a szemednek. Főleg ha a hordás során válik egyre homályosabbá, akkor valószínűleg nem tisztít megfelelően. Pár hét után már nekem is kezd néha felrakódni, olyankor szoktam ao septet használni, a kontaktológusom javasolta. Nagyon jól tisztít, csak eléggé aranyárban van, meg minden napra felesleges is, ha a sima folyadék is teszi a dolgát. De nálad lehet, hogy beválik, utána nálam legalábbis olyan a lencse, mintha új lenne tisztaság szempontjából.
Ha semmi nem válik be, akkor esetleg másik dokival próbálkozz, ő mit javasol. És ha ő sem tudja megoldani, akkor sajnos nálad marad a szemüveg.
Szia!
Én is Air Optix-ot használok és időnként az egyik szememmel homályosan látok benne, klinikán vizsgálat után műkönnyet írtak fel, ugyanis nem pislogok megfelelően. Alkalmazásával csökkentek a panaszok. Egy minimális megmaradt, de az az esetemben meglehet keringési zavar (háromnegyed éve műtötték retinaleválással). Érdeklődd meg, hogy műkönnyel érdemes-e babrálni, egy próbát megér. Amit használok (lencse mellé lehet): Refresh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!