Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit csináljak ha fáj a szemem?

Mit csináljak ha fáj a szemem?

Figyelt kérdés
este nem udtam aludni mert melegem volt .. később észre vettem hogy fáj a szemem.. azután meg ezért nemtudtam aludni.. főleg a mélyítővonalnál fáj meg belül a szemgolyó.muszály elmennem orvoshoz mert nem annyira rettenetesen fáj , de ha arra öszpontosítok akkor még elaludni is nehezen tudok.

2013. júl. 19. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Nemtom h lány vagy e de ha igen akkor szerintem nem mostad le mostanában a sminket rendesen és eltömítette a könnycsatornát.
2013. júl. 23. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nyáron sokszor kiszárad éjjel a szemem, alig tudom kinyitni és fáj. Műkönny segít rajta. Egyszer a száraz maradványokat ahogy beledörzsöltem, be is gyulladt. A szemészeten antibiotikumos szemcseppet kaptam rá.
2013. júl. 25. 20:51
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi :) igen lány vagyok és mindig lemosom a sminket :) de csak be volt gyulladva tettem rá kamillteát és az nagyon sokat segített :)
2013. júl. 26. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!