A heterokrómia előjöhet 10 éves korban is?
Figyelt kérdés
vagy esetleg volt már olyan hogy pici eltérés volt (színbeli eltérés) a két szem között és felerősödött?2013. júl. 13. 15:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem érdemes elmenni orvoshoz, ha ilyen idős korban kezd eltérni a két szem színezete ( lehet hályog vagy akármi ). Csak a megnyugvás végett.
2/3 A kérdező kommentje:
jajj semmi olyasmi!:) csak az egyik szemem zöldebb a másik kékebb de csak ici-picit látható:s és kíváncsi voltam hogy lehet-e még változás!:) és nem is 10 évest akartam írni hanem 10-en évest:D
2013. júl. 13. 15:59
3/3 anonim válasza:
nekem 10 éves koromig kék volt mindkét szemem.
egyszer a tükörben észrevettem hogy mintha a jobb sötétebb lenne, de ráfogtam hogy biztos a fény miatt.
pár hónap alatt a bal is sötétebb lett, most zöldesszürke mindkettő és semmi bajuk sincs.
ilyen is előfordul de nagyon-nagyon ritka.
mondjuk az én családomban majdnem mindenkinek ilyen későn változott meg a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!