Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Csináltam színvaksági tesztet....

Csináltam színvaksági tesztet.10ből 4-et találtam el, a többit nem láttam. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 20:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert színvak vagy.
2013. júl. 3. 20:58
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem zavar nem hiszem, hogy komolyabb probléma lenne, kivétel, hogy jogsit nem fogsz kapni (legalábbis remélem). :-) És szerintem ez sajnos nem is javítható.
2013. júl. 3. 21:00
 3/13 A kérdező kommentje:
:) most kezdtem autósuliba járni 1 hónapja :D
2013. júl. 3. 21:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor én most máshogy látom a színeket, mint a többiek ? ?
2013. júl. 3. 21:05
 5/13 anonim ***** válasza:
A színes körökből kiolvasható számokra gondolsz? Az nem jelenti azt, hogy színvak vagy, hanem csak annyit, hogy színtévesztő. Érdekes, hogy eddig orvosi vizsgálaton nem vették észre? Gyerekkorunkban mi minden évben megcsináltuk ezt.
2013. júl. 3. 21:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Arra gondolok. Amúgy észrevették, de nem mondtak rá semmit.
2013. júl. 3. 21:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Nincs is rá mit mondani. Tényként közölték veled. Olyan, mintha azt mondták volna, hagy féllábú vagy. Ezzel se kell semmit csinálni. Tudomásul kell venni.
2013. júl. 3. 21:22
 8/13 anonim ***** válasza:

Jogsit kaphatsz, csak hivatásos vezető nem lehet színtévesztő.

Általános iskolában, közép suliban is nézték , hogy nem vagy-e színtévesztő nem ? Ott nem olvastatták ezt a "pöttyös" könyvet / ishihara tesz/

Bizonyos szakmánál is kizáró / villanyszerelő, festő, rendvédelmi, húsipari szakmák/

2013. júl. 3. 21:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Bocs mire leírtam és elküldtem látom írtad, hogy nézték :)
2013. júl. 3. 21:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Általános és középsuliban is nézték .. évente 1x
2013. júl. 3. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!