Mitől viszked a szemem?
Figyelt kérdés
Ki tudnám kaparni,dörzsölni,de már annyira ég,ha dörzsölöm könnyezik,néha már az orrom is folyik tőle! :( Olyan,mintha ki lenne húzva pirosas rózsaszín szemceruzával alul,és a szemfehérjém olyan vékonyka kis véreres (azt hiszem így mondják)! Csak a bal szemem,a jobb egy picit sem! És otthon nem is nagyon érzem,csak bent a melóhelyen! Klima nem lehet,mert tegnap kezdődött,és tegnap nem volt bekapcsolva! Por? 7,5 éve itt dolgozom... Lehet kötőhártya gyulladás? Elmenjek szemészetre,vagy egy egyszerű szemcsepp elég? Nem megyek orvoshoz semmivel szinte,de már gondolkodom rajta,ha holnap is így marad,akkor ügyeletre beugrok. :(2013. jún. 28. 19:43
1/2 anonim válasza:
Szerintem előszöris allergiavizsgálatra menj. Én allergiás vagyok a kutya-macska szőrre, a növényekre és a porra és nekem is épp a héten kezdődött a viszketés.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
Hétvégére vettünk visin szemcseppet,péntek este,szombat reggel,és délben cseppentettünk,és szerencsére szombat estére elmúlt a viszketés,és égő érzés! Pedig egy csomót voltam kint,kiscicáztam,borsót szedtem,gazoltam... Ne tudom mi lehetett ez a két és fél napos viszketegség! :) De azért egy allergia vizsgálatra el fogok menni,az hasznos lehet! (bár évekkel ezelőtt voltam,akkor minden negatív lett)
2013. jún. 30. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!