Akik használnak kontaktlencsét pár dolgot elmagyaráznak?
Mi alapján válasszak lencsét? Ezek közül melyik lencse a jobb és miért?
Viseltem már kontaklencsét be is lett mérve a szemem, csak nem kérdeztem rá mi alapján javasolják azt a lencsét amit, és régen viseltem elfelejtettem mi is volt az amit használtam.
azt javasolják, akivel az optika kapcsolatban van, ennyi
ezek közül a biofinity és a purevision ugyanaz, csak más néven. purevisiont kaptam optikában, azóta a netről veszek, amelyik épp olcsóbb, moment biofinity van.
az éjjel-nappal lencsét nem ajánlom. nagy drága és semmiképpen sem jó a szemednek, ha éjszakára nem veszed ki, akkor se ha elvileg éjjel nappali.
a legolcsóbbat szintén nem javasolom, az airoptix márkát nem ismerem.
döntő az oxigén áteresztés, a legjobbat kell venni, ebből a biofinityt és a purevisont ajánlom, ugyebár ugyanazok, én szeretem, jó az ára is. a fél éves csomag éri meg és a havi típusú.
Az szemész mondja meg hogy melyik jó neked.
pl ha a 8.8-as görbületű jó akkor nem használhatsz 8.6osat.
4 ismerőst kérdeztem h milyen lencsét hord, ebből ketten Biofinity-t, mint ahogy én is.
Ha ez jó neked akkor ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!