Milyen műkönnyet ajánlotok a kontaktlencsémhez?
Körülbelül egy hete lettem kontaktlencsés, néha kicsit homályosan látok vele, vagyis inkább olyan mintha valami lenne a szemembe és az zavarná a látásomat, 2 napja pedig vettem műkönnyet is (gyógyszertárban, és nem az optikában ahol a kontaktlencsét vásároltam). Ha cseppentek bele, akkor sokkal jobb lesz utána és kitisztul a látásom, viszont ez elég rövidtávú. A dioptria az jó, és ez a homályosan látás is inkább a jobb szememnél zavaróbb. A lencse nincs elcsúszva, és nem is cseréltem őket össze, mivel az eléggé feltűnő lenne, mert a bal szememnek erősebb dioptria kell. Szerintetek mi lehet a baj? Ez műkönny elméletileg mindenféle kontaktlencséhez jó. A Lencsém az Sauflon Bioclear, a műkönnyem pedig Allergan Optive. Olvastam olyat is, hogy úgy sokkal hatásosabb ha kiveszem a lencsét és úgy cseppentek bele majd visszarakom, illetve ha több vizet iszok az is segíthet.
Szerintetek mit próbáljak ki, mi segíthetne?
Előre is köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!