Ha valami bemegy az ember szemebe mennyi ido alatt jon ki?
Kabe ket napja mikozben a kormeimet vagtam le a labujjaimrol egy pici darab belement az egyik szemembe. Egy csesze viz segitsegevel probaltam kitakaritani amint beleneztem. Az elejen ereztem hogy egy picit szur, majd nem pislogtam tobbe, csak folytattam a mosast a csesze vizzel. A helyzet az, hogy a cseszeben nem lattam kijove azt a kis darabot.....nem tudom, hogy kifolyt a csesze tisztogatas kozben, vagy meg a szememben van. Azutan nem ereztem hogy ott lenne, de az este meg ma reggel mintha egy nagyon enyhe szurast ereztem volna.
A kerdesem az, hogy normalis esetben mennyi ido alatta kene kikeruljon a szembol, ha meg nem akkor melyek a kovetkezmenyei? Az a darab meddig juthat el?
Egyebkent jol erzem a szemem most. Irjon olyan akinek tapasztalata van vagy tud is errol valamit.
Elore koszonom a valaszokat.
Tudom, hogy az a legjobb, ha az ember megnezeti orvossal, csak ezekben a napokban rengeteg munkam van, ami surgos is.
Kivancsi voltam par velemenyre, valaszra.
Hogyan szedtek ki csaladtagjaid szemeibol?
Spec nálam ami bemegy ki is jön..
minap bicikliztem, és egy szárnyas hangya telibetalált... Dörzsöltem szépen menetirányba, pislogtam ezerszer, dörzsöltem, pislogtam, könnyeztem... 2 órával később sikerült egy nyamvadt tükröt találnom, és lehalásztam a tetemet a szempillámról...
Voltam szemorvosnal a tegnap. Megvizsgalta a szemem egy gep segitsegevel. Azt mondta, hogy nincs benne semmi, sem karcolodas nincs, csak latszik hogy irritalt a vizes tisztitasi probalkozas hatasara es egy enyhe fertozest allapitott meg, amire cseppeket irt fel. Hetfon vissza kell mennem kontrollra. Azota hasznalom a cseppeket es mondhatom hogy jol erzem a szemem.
Kedves valaszolok, az esetek amikrol irtatok, elegge durvak, foleg az elso valaszolo altal irt esetek. Sajnalom, hogy olyasmi tortent.
Elso valaszolo: olyan komoly beavatkozasok utan, hogyan erzik a szemeiket a csaladtagjaid?
Masodik valaszolo:Az ugy egyeltalan nem jo, ahogy te probalkoztal. Nem jo dorzsolni, kezzel nem ajanlott megprobalni kiszedni. Vizzel a legjobb. Egy csesze vizbe pillants es ugy hagyd hogy a szenny kimenjen a szemedbol. Azt mondta az orvosno, hogy jol jartam el, mert olyankor az a legjobb modszer. Ha uton vagy, akkor valahogy probalj vizkozelbe jutni.
Koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!