Rossz szem miatt fájhat a feje valakinek? (Bővebben)
Bal szemem rossz, de még nincs szemüvegem és fájdogál a fejem.Olyan mintha a szemem miatt lenne :S
Kösz előre is.
Igen, ez nagyon gyakori.
Nekem is az egyik, s már hányingerem volt mindig délutánra! Csináltass szemüveget, vagy legalább beszélj orvossal!
Persze!
Nekem sokat fájt a fejem anno aztán kezdtem rosszabul látni, elmentem szemészhez és jött is a szemüveg!
Te is menj el ha kapsz szemüveget már nem fog fájni!
Nagyon köszi.
Még annyit hagy kérdezzek már, hogyha maszeknál csináltat az ember szemüveget(Ofotér vagy ilyesmi) akkor az hogy megy?
Úgyértem be kell jelentkezni vagy csak elmegyek és hogyan tovább?
Valamint ott meg is vizsgálnak illetve megcsináltatják nekem a full szemcsit?
Kb mennyi körül kerül ez?
Köszi nagyon!
16 ezer meg 10-10 azaz 36 volt a szemüveged összesen??Huh bakker ez nagyon sok.
Köszi nagyon
Nekem is szokott fájni amikor nincs rajtam szemüveg :S
Nálam úgy volt, hogy amikor elmentem szemészetre, akkor 2 vagy 3ezer lett volna a vizsgálat, de ha csináltatsz szemüveget, akkor ingyen van.
Máshol nem tudom hogy van, de a közelemben 2 optikában is így van.
A szemüvegem:
-keret: 25ezer (van olcsóbb is, már kb. 7 ezertől vékony fém keretes, de láttam már 70ezerért is...)
-lencsék: 2*8000 Ft (mindenféle réteg rajta volt, azt hiszem egyetlen egyet nem kértem rá, mert úgy 15 ezer lett volna 1 lencse...)
-tok+kendő: egyik optikában ingyen kaptam, de amúgy 2-3 ezerből kijött, mert később kellett vennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!