Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Elfáradt a szemem?

Elfáradt a szemem?

Figyelt kérdés

Szemüveges vagyok. 2 hónapja napi 15 órát dolgoztam gép előtt, 1-1 napot hagytam ki. 1-2 hete észrevettem, hogy az egyik szemem fáj, annyira, hogy a fejem is fáj tőle, és nem látok vele jól. Ha nem ülök gép elé, nincs baj, de ha leülök, egész nap nem látok jól. Voltam szemészeten, nem igazán vizsgáltak meg, azt mondták túlerőltettem.

Szerintetek ez igaz lehet? Ennyi ideje? És mennyi idő míg elmúlik? Eléggé megijedtem.

2013. máj. 18. 08:43
 1/3 A kérdező kommentje:
Kicsit zavarosan fogalmaztam, szóval 2 hónapja dolgozom ennyit, egy hete tudtam lecsökkenteni "normálisra" a gép előtti órák számát.
2013. máj. 18. 08:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen terhelés esetén illene gondolni valami szemerősíő készítményre amely besegítene a szem működésébe. Léteznek akupresszúrás szemgyakorlatok is, melyeket szintén napi szinten végezni kellene. És más testi gyakorlaok, sport.Továbbá a helyes táplálkozásra is gondolni kell.
2013. máj. 18. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:

A szemproblémák nagyon gyorsan tudnak javulni amennyiben Krill olajat szedsz. Akár 5-7 nap alatt, ami elég megdöbbentő. A legtöbben nem emiatt veszik meg de az idősebb korosztály először ezt emeli ki nem kell annyit a szemüveg!!!

Ha emiatt szeded kezdő adag 10 napig 2x1 utána napi egy. Az ára 10500 Ft.Ha érdekel adok róla anyagot. A betegeim nagyon kedvelik gyógyszerész vagyok.

2013. máj. 18. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!