Természetes módon látás javítás lehetséges?
Természetes módon látás javítás lehetséges?
Olvastam róla, hogy a romlás megállítható illetve javítható is különböző szemgyakorlatokkal, agykontrollal és jót tesz a szemnek a B vitamin!
Mindkét szemem -1,5s. A szemüveget hosszú távon nem tudom elviselni, a lézeres látásjavítás kockázatos, drága és ahogy hallottam elég horrorisztikus, a kontaktlencsét pedig nem bírnám, nem tudnék a saját szememben nyúlkálni napi rendszerességgel.
Ha van rá természetes mód, hogy megállítsam vagy akár javítsak a látásomon, hogy működik, mit kell tennem pontosan?!
Komoly válaszokat, véleményeket és tapasztalatokat várok!
Van erről egy könyv, aminek sajnos nem tudom már a címét, de egy időben használtam. Lényege, hogy ne hordj szemüveget, de folyamatosan csináld a szemgyakorlatokat, amik le vannak írva, továbbá figyelni kell, hogy mit táplálkozol, mert pl a cukros ételeket nem részesíti előnyben.
A vitamin tényleg jó egyébként.
Mikor használtam talán mintha kevésbé romlott volna a szemem, de lehet csak véletlen egybeesés :)
Mindenesetre a dokik azt javasolják, hogy hordani kell a szemüveget.
Egyébként szemüveghez 1-2 nap alatt hozzá lehet szokni, kontaktlencse sem olyan szörnyű mint ahogy hangzik...ha a kényszer rá visz akkor az ember megtanulja használni.
4 éve rosszak a szememim, 4 éve nem tudom megszokni a szemüveget :)
0,75-el kezdődött, nem volt gázos. Elkezdtem hordani a szemüveget többé-kevésbé, 4 év eltelt és most vagyok -1,5-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!