Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Most mit csináljak?! Pls HELP!

Most mit csináljak?! Pls HELP!

Figyelt kérdés
Véletlenül eltörtem a szemüvegem, berepedt az üvegje meg a szára is elgörbült, és nem tudom, mit csináljak. Nem merem elmondani a szüleimnek, de így fel sem vehetem, és állandó szemüveg, így nem is látok nélküle (30%os a látásom). Most mi legyen?!

2013. máj. 12. 08:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Szólj anyukádnak, és ne aggódj, nem fogja leharapni a fejed. Mással is előfordult már ilyen baki.
2013. máj. 12. 08:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát jó. De félek, hogy le fogja... :/ Az utóbbi idökben nem jövünk ki túl jól...
2013. máj. 12. 08:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen meg kell mondd a szüleidnek, hiszen anélkül nem látsz jól. A szárát nekem kiegyenesítették, (véletlenül ráültem),de az üveget pótolni kell.
2013. máj. 12. 09:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy is el akartunk ma menni az optikushoz, mert már ezzel se láttam jól, de szerintem felrobbanna a ház, ha megtudnák.
2013. máj. 12. 09:17
 5/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb szemüvegessel megtörténik néha,h eltörik a szemüvege. Ezt a szüleiddel is meg kéne értetni! Ha például véletlenül ráesel ...
2013. máj. 12. 09:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Hát, próba szerencse, megyek megmondom! :/
2013. máj. 12. 09:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Megmondtam. :) Rögtönöztek nekem egy régi szemüveget, és kedden megyünk az optikushoz! :)
2013. máj. 12. 09:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Látod?! Kár volt előre paráznod :)
2013. máj. 12. 09:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Lencse így is úgy is kell ha nem látsz vele.

A szára meg nem nagy gond, ki lehet egyenesíteni.

Lényegében így semmi probléma nincs.

2013. máj. 19. 12:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!