Ha tűzoltó szeretnék lenni, ám kontaktlencsét viselek, és tűzoltó nem viselhet se szemüveget, se lencsét, és elvégeztetek magamon egy lézeres szemműtétet, az megoldja a problémát, és lehetek tűzoltó?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 22:41
1/7 anonim válasza:
1. Nincs szemüveges tűzoltó, gondolom nem is láttál még olyat.
2. A lézeres szemműtétek elég jók, és ha az megoldja a problémát elméletileg lehetsz.
2/7 anonim válasza:
1. Vannak szemüveges tűzoltók (ismerek is egyet nyári gyakról), mesélte, h milyen viccesen került be, s pluszba még sofőr is.
2. Lézeres szemműtétek nem mindig jók, pl. tompalátást asszem nem lehet megoldani
3/7 A kérdező kommentje:
és ha allergiám van, és azzal sem lehet bekerülni a tűzoltósághoz, akkor mi a megoldás?
2013. máj. 4. 00:07
5/7 Lantos Szilvia válasza:
Van szemüveges tűzoltó, exférjem tűzoltó volt, volt szerencsém megismerni egy párat közülük és nem egy hordott szemüveget. Szerintem nem akadály a lencse, ha bírja a szemed. A lézeres szemműtét után ha jól tájékozódtam napszemcsi nélkül nemigen létezhetsz egy pár hónapig, vagy hétig.
7/7 anonim válasza:
én félnék attól, hogy elvékonyítják a szemlencsémet műtéttel, cipelek, mint tűzoltó
és abból lesz a baj ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!