Az az igazság, hogy veszít a rugalmasságából, karcolódik stb.
Kinek jobban, kinek kevésbé.
Elvileg hozzáadhatod, de akkor járnál a legjobban, ha még egy hónapot se várnál a cserével, de hát ez pénztárcafüggő.
A folyadék szavatosságát viszont figyeld, azzal nem éri meg szórakozni, főleg nyáron!
2013. ápr. 27. 00:39
3/8 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válaszokat, akkor inkább nem kockáztatok. csak gondoltam elvan ott a tartóban, akkor ezeket a napokat végülis hozzáadhatnám, mert ugye hozzá sem nyúlok 1-2napig
2013. ápr. 27. 01:14
4/8 anonim válasza:
2 hónapig használom és az ismerőseim se cserélik le 1 hónap után.
2013. ápr. 27. 12:53
5/8 A kérdező kommentje:
a havilencsét???? azért ha én minden nap használom (31nap/31nap), a 30.napnál már érzem hogy nem valami kényelmes..
2013. ápr. 27. 23:21
6/8 anonim válasza:
Én 3-4 hónapig hordom, vizsgálatra rendszeresen járok, nincs semmi baja a szememnek, évek óta így csinálom.
Tulképpen nekem először az tűnt fel hogy láttam ilyen egyéves lencséket ami tök ugyanolyan összetételű volt mint az én havi lencsém... mondom akkor most ez hogy is van? A kettő ugyanaz és az a másik egy évig jó, az enyém meg csak egy hónapig? Itt valami nem stimmel...
Persze akinek van pénze az cserélje havonta, biztos kisebb az esély hogy elkapjon valami fertőzést.
2013. ápr. 28. 00:10
7/8 A kérdező kommentje:
:D
2013. ápr. 28. 00:50
8/8 anonim válasza:
Enis 3 honapja hasznalom az 1 honapra kiirt lencsemet...Az air optix egyik szines valtozata...mondjuk mostmar erzem hogy nem altok vele ugyanolyan jol mint az elejen, meg is rendeltem a kovetkezo szettet, de a kontaktlencse strapabirobb, mint azt egyesek gondolnak...szerintem nemkell epp olyan szigoruan venni azt az egy honapot...kutyabajotok nemlesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!