A szemen ki tud lyukadni a kontaktlencse?
Figyelt kérdés
Tegnap egyszer nagyon elkezdett szúródni a szemem. Rögtön mentem kiszedtem a kontaktlencsét. Mikor kiszedem, látom van vele valami, először azt hittem, hogy valami kosz. Aztán teszek rá egy kis folyadékot, elkezdem tisztítani, mint ahogy máskor szoktam. És ahogy hozzáértem, rögtön egy ilyen kis háromszög alakú darab kiszakadt belőle ott ahol a lyuk volt. (Kb. olyan lyuk volt, mintha egy tűvel átszúrták volna) Ma muszáj voltam új lencsét betenni. Vajon mitől lehetett ez?2013. ápr. 19. 13:24
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg gyártási hibás volt a lencse vagy tisztítás során megsértetted. De inkább az előbbi.
2/2 A kérdező kommentje:
De akkor eddig miért nem vettem észre? 2 hete már azt hordom.
2013. ápr. 19. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!