Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért könnyezik a bal szemem?

Miért könnyezik a bal szemem?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel óta random időpontokban elkezd könnyezni a bal szemem. Bár nem fáj és/vagy viszket, azért elég zavaró, hogy bepirosodik és csorog a szememből a könny meg folyik az orrom.

Volt már kötőhártya-gyulladásom és árpám is, de egyik sem ilyen tünetekkel járt. Kontaktlencsés vagyok egyébként 6 éve, eddig azzal sem volt semmi probléma.

Múlt héten vettem egy új szempillaspirált, lehetséges, hogy attól van?

Néhány ismerősöm mondta, hogy ez allergia is lehet, de akkor mindkét szememnek könnyeznie kellene, nem?

2013. ápr. 15. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is allergiás vagyok, és előfordul, hogy csak az egyik szemem könnyezik vagy pirosodik be. Mondjuk az viszked is.

Érdemes lenni elmenni szemészetre. :)

+

[link]

2013. ápr. 15. 14:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Ez a 'könnycsatorna átmosása' elég brutálisan hangzik..

2013. ápr. 15. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Most van valamilyen kötőhártyagyulladás járvány, ami szintén erős könnyezéssel jár, szerintem nézesd meg a szemészeten.
2013. ápr. 15. 14:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Jólvan, ha nem múlik el (előtte azért kamillát teszek rá, stb.), akkor elmegyek szemészhez, bár arra rá fog menni egy fél napom..
2013. ápr. 15. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy azon az oldalon feküdtél, és a párnádon lévő porra vagy atkákra vagy allergiás. Vagy huzatot is kaphatott.

Egy szemorvost megér a dolog, nem javul pár nap alatt.

2013. ápr. 15. 15:31
 6/6 Dantehnor válasza:

Ezt magamon vettem észre hogy a Magyarországi intézményekben hagyományos égők

helyett fénycsöveket szereltek fel világítás céljából ami ibolyán túli fény és azt álakítja egy fehér pór normális fénnyé ami a szemre eléggé ártalmas.Szerintem ez is egy ok a könnyezésre.

2013. ápr. 15. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!