Dolgozhat e valaki ha csak az egyik szemével lát?
kiskoromtól kezdve rossz a bal szeme, és egyre rosszabb, lehet megvakulok előbb utóbb, legalábbis félig, szédülök a szemüvegbe is, de nélküle is rossz.
Már a jobb szemem is meg van eröltetve.
ráadásul a munkahelyi neon fény is zavarja.
pedig mégcsak 24 éves leszek.
Nem tudjak mi baja lehet a szememnek és zat se h mi okozza, annyit mnodtak hogy jobb már nem lesz a szemem, műteni nem érdemes, meg kontaktlencsét viselni sem,
amugyis érzékeny lenne rá a szemem mertm indentől az, maugy sötét szürkés kék szemem van, gyakran könnyezem fénytől, még akkoris ha lefele nézek, vagy kcisit be van borulva az idő.
aki félvak azt le szokták százalékolni? vagy csak máshol dolgozhat? mert én gyárban dolgozom, telefonokat kell nézni most éppen.
Hány évesk ortól lehet valakit leszázalékolni? Vagy mnkaviszonytól is függ, és aki rokkant az gondolom hak özbe teherbe esik akkor már nem kaphat gyest.
:(
anyukámnak gyerekkorátol rossz volt a szeme,huszon nemsok éves volt,amikor az egyikre 90%osan megvakult.
A másik sem tökéletes,de végülis nagyjábol lát
Jogsija nem lehet.
De saját vállalkozása van,kutyát nem érdekli(idegenekre értettem),hogy mennyire jó a szeme,amig lát...
leszázalékolni ha joltudom nem fognak
keress kevésbé szemerőltető melot
milyen melo az mait nem lehet egy szemmel végezni? aprólékos meló, esetleg ahol neon lámpák vannak az nem tesz jót a szemnek gondolom?
meg ahol egyensúlyozni kell vagy fontos a térlátás....
és mik azok maik szóba jöhetnének?
első vagyok
anya nem kaphat jogsit emiatt
(kb 10 éve akart,nem adtak neki)
10:24 vagyok
én kaphatok. a másik szemem tökéletes. Valószínűleg anyukádnak a másik szemével is gond van. Sajnálom, hogy nem kaphat, de azért a mindennapi életben jól boldogul?
sztem sokkal jobban mint más egészséges emberek
semmiben nem hártáltatja
ruhás-mindenes boltja van,perc nyugta nincs
öcsémmel is ő tanul
egyetlen hátrány,hogy áruért nem tud egyedül menni,de ebben meg férje illetve én segitünk,és vezetünk
de van teljesen vak ismerősünk...50éves nő...gyomlál,főz a lánya családjára,elmegy boltba,meg minden...én teljesen jo szemmel nem tudom megkülömböztetni a növényeket..ő meg szem nélkül is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!